Mette Nørgaard den 15-12-2017
    HUSK!!!!! Du skal indskrive dit barn til kommende 0. klasse på www.vesthimmerland.dk under webindskrivning.
    Opskrivning til SFO  sker også på www.vesthimmerland.dk, men under pladsanvisningen, i denne forbindelse skal der også opsiges børnehave.
    Julebrev fra kontoret
    Klik her:
    Gode fremskridt i T2-undersøgelsen
    Undersøgelsen er omtalt i kontorets julebrev. Resultaterne kan ses her:
    Niels Erik Jensen den 12-12-2017
    Ændring af skolebusrute om eftermiddagen
    Efter juleferien kører skolebussen til Overlade ved hjemkørslerne om eftermiddagen. Se den nye rute her:
    Niels Erik Jensen den 06-12-2017
    JULEAFSLUTNING
    Mandag d. 18. december er sidste dag før juleferien, og traditionerne vil blive holdt i hævd.

Mødetid og program:

Alle klasser møder til sædvanlig tid kl. 7.40
    Fælles morgensamling for hele skolen
    Udtrækning af vindere i skolens julekonkonkurrence
    Kirkegang for hele skolen
    Klasselærertid med julehygge i klasserne. Eleverne må medbringe lidt slik/julegodter efter lærernes anvisninger.
    Alle klasser får fri kl. 11.45.

Der kører skolebus fra skolen ca. kl. 11.50.

Niels E. Jensen
  • 18-12-2017
    07:40-11:45
    Juleafslutning for alle klasser · 4A · 5A · 6A · 7A · 8A · 9A · HOLD A · HOLD B · HOLD C

Trafikdag 2017

Glimt fra julestuen 2017

Lærerens dag

Lærerens dag på Vester Hornum Skole

Den 5. oktober er som så mange andre dage en særlig mærkedag – nemlig "Lærerens dag". Mange steder bliver der ikke gjort det helt store ud af det, men sådan var det ikke på Vester Hornum Skole.

Stor var overraskelsen blandt lærerne, da de så, at eleverne begyndte at stimle til fra morgenstunden udstyret med flag i dagens anledning. Endnu mere glæde blev der, da skolebestyrelsesmedlemmer og andre forældre mødte op med to store flot pyntede lagkager (billedet ovenfor), som senere blev indtaget med stor appetit.

Efter skolens traditionsrige morgensamling, hvor alle elever var samlet, blev ordet overgivet til skolebestyrelsesformand Henrik Petersen, som holdt en kort tale til alle elever og lærere. Han sagde bl.a., at det i dag var "Lærerens dag" og sammenlignede denne dag med eksempelvis en fødselsdag. Henrik Petersen forklarede eleverne, at de derfor skulle opføre sig ekstra godt, så det kunne blive verdens bedste dag for lærerne. Han fortsatte med at sige, at "i morgen fredag skal I bare opføre jer, som I plejer". Det sidste udsagn fik både lærere og elever til at trække på smilebåndet.

Således blev dagens start på denne "Lærerens dag" en uventet og helt anderledes begyndelse på en ellers ganske almindelig skoledag på Vester Hornum Skole, hvor personalet var meget glade for, at der blev tænkt på dem.

Sidste skoledag d. 23. juni 2017

9. klasses dimission 2017

Sange, sol og skumfiduser

7. klasse på ekskursion til Aggersund Kalkværk