Niels Erik Jensen den 25-05-2018
    Orientering vedr. LBO - ny LBO-leder m.v.
    LBO-leder Lene Røge Mølgaard har - som det vil være de fleste bekendt - opsagt sin stilling pr. 31. maj 2018. Lene har ønsket at skifte retning. Hun har fra 1. juni fået et job som pædagog i Thisted, hvor hun skal arbejde med psykisk udviklingshæmmede - et område, som hun kender til fra tidligere. Jeg vil benytte lejligheden til at sige en stor tak til Lene for hendes indsats her ved skolen/LBO siden opstarten i 2012. Tak for godt samarbejde og held og lykke i det nye!

Ny LBO-leder
    I løbet af maj måned har der været gang i en ansættelsesprocedure med stillingsopslag m.v. I går d. 24. maj havde vi 3 ansøgere til ansættelsessamtale, hvor både personale fra LBO, skolebestyrelsesmedlemmer og ledelse var repræsenteret. I enighed blev der truffet beslutning om at ansætte Ulla Bisgaard som ny LBO-leder. Ulla er 49 år og bor i Vester Hornum. Hun har i mange år været ansat i SFO ved Aars Skole, hvor hun i de fleste af årene har fungeret som souschef. Ulla tiltræder pr. 1. juli, og jeg håber, at alle vil tage godt imod hende.

I juni måned er der således ingen LBO-leder. Her er der lavet aftale med Katrine Krebs Hansen om at tage sig af de absolut nødvendige ledelsesmæssige ting.

Niels E. Jensen

Sidste skoledag for 9. klasse 2018