Niels Erik Jensen den 10-08-2018
    Info vedr. skolestarten m.m.
    Kære alle
    Efter en meget varm sommerferie er vi nu klar til at tage fat på et nyt skoleår på mandag d. 13. august kl. 7.40.
    I begyndelsen af sommerferien fik vi ansat en ny lærer som erstatning for Henrik. Den nye lærer hedder Nikolaj Munch Hansen og er 45 år. Han skriver om sig selv:

Hej - jeg hedder Nikolaj
    Jeg er blevet ansat pr. 1. august, som lærer på Vester Hornum Skole, i stedet for Henrik.
    Jeg glæder mig meget til at lære jeres børn at kende.

Jeg har været lærer siden 2001. Igennem de år har jeg undervist i mange fag. Jeg er så heldig, at jeg skal undervise jeres børn i mine yndlingsfag, her på skolen.

Jeg bor ved Brønderslev, langt ude på landet. Jeg er gift med Lone og vi har to hjemmeboende drenge. Vi har også lidt forskellige dyr og en skøn naturhave.

Jeg ser frem til samarbejdet med jer. Hvis I har spørgsmål relateret til undervisningen eller jeres børns trivsel, så må I endelig kontakte mig.
    ---------------------------------------------

Desværre må jeg meddele, at Marianne Odds igen er sygemeldt med stresslignende symptomer. Hendes timer vil derfor blive dækket med vikar indtil videre. I vil blive holdt orienteret.

Niels Erik Jensen
    Niels Erik Jensen den 28-06-2018