• ikon
  Lennart Roland Petersen den 05-10-2015
  MOTIONSDAG 9. oktober. Fredag før efterårsferien er også skolernes motionsdag. Eleverne bliver inddelt i hold på tværs af klasserne og skal gennem forskellige aktiviteter, som er både inde og udendørs. Husk påklædning som passer til vejret. Boden er åben i begge pauser, og vi holder frugtpause, som vi plejer.
  Vi møder til klokken 07.40 og har fri samtidigt klokken 13.40. Elever som benytter skolebus, rute 521, kan komme med afgangen klokken 13.48. Alle ønskes en god efterårsferie smiley
  Venlig hilsen
  Lennart
 • ikon
  Niels Erik Jensen den 29-09-2015
  Vedr. LSP-spørgeskemaundersøgelsen
  I dag er besvarelsesprocenten oppe på 52, så det går støt og roligt fremad. Men vi vil rigtig gerne have en betydeligt højere besvarelsesprocent blandt Vester Hornum skoles forældre. Det er ingen hemmelighed, at der er gået lidt sport i at finde ud af, hvilken af kommunens skoler, der har den største opbakning og det største engagement blandt forældrene. Så lad dette være en opfordring til jer, der endnu ikke har besvaret spørgsmålene. Der er tid endnu. Undersøgelsen bliver lukket til efterårsferien.
  Rettet til 52 % i dag d. 7. oktober. Kan vi ikke komme højere op?


  Med venlig hilsen

  Niels E. Jensen
 • ikon
  Lennart Roland Petersen den 25-09-2015
  JULESTUE den 27. november 2015
  Vester Hornum Skoles Støtteforening søger nye hjælpere til at afholde årets julestue - hvis du har mulighed for, at lave en kage eller stå i en af boderne vil Støtteforeningens formand, Kim, gerne have et kald på 20410974 
 • ikon
  Niels Erik Jensen den 08-09-2015
  Spørgeskemaundersøgelse - læringsledelse

  Se informationsbrev vedr. spørgeskemaundersøgelse:

  Det kan stadig nåes, kun 55 forældre ud af 147 har været inde og besvare spørgeskemaet.

  https://kortlægning.lsp.aau.dk/respondent
   
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Film - legepladsmodel

Besøgstæller

14590

Sponsorløb 2. oktober 2015

Feriekalender 2015-16

Idrætsdag 2015

Rundboldstævne på Vester Hornum skole

Rundboldstævne på Vester Hornum Skole.
Torsdag den 10.september blev der på Vester Hornum Skole afholdt det årlige rundboldstævne for 3.klasserne fra Overlade Skole, Ranum Skole, Løgstør Skole, Toppedalskolen og Vester Hornum Skole. Det var en dejlig dag med godt vejr. Der var lavet 10 hold på tværs af klasserne fra de fem skoler, hvor alle havde mindst én fra sin egen klasse på sit hold.
Der blev rigtig gået til den fra alle elever i de 9 kampe, som hvert hold spillede. Undervejs var der to pauser, som blev holdt i hallen. Her blev der spist madpakker og leget sammen med klassekammerater og børn fra andre skoler. Daniel fra 3.A på Løgstør Skole sagde i frokostpausen: "Det er bare min bedste skoledag nogensinde. Jeg elsker rundbold!"
Da de 9 runder var færdigspillede, blev alle elever samlet udenfor Vester Hornum Hallen, hvor vinderholdet blev fundet. Hold 4 blev en sikker vinder, og holdet bestod af elever fra Vester Hornum, Løgstør og Toppedalskolen. 

Landart i 5. kl.